Img

 

 •  

 • Radio DELFIN osnovan je 16.11.1999 . godine u sastavu firme OD ``Auto Mirko 2`` i za vrlo kratko vreme postao je najpopularniji radio u Prokuplju (55.000 stanovnika) i citavoj juznoj Srbiji gde se cujemo (u Nisu, Aleksincu, Leskovcu, Vlasotincu, Vladicinom Hanu, Svrljigu, celom Toplickom okrugu i delom na Kosovu ). To nije malo za zivot u burnom vremenu u kome je gradjen, stvaran i do sada opstaje.

  Danas radio DELFIN svoj program emituje 24 h dnevno na frekvenciji 100,2 MHz . Program je raznovrstan, delom informativni, komercijalni i zabavno muzicki. To je kombinacija koja je do sada dala dobar rezultat. Zelimo jednostavno da svakog trenutka budemo aktuelni , da nas slusalac ima informacije i da njima nije previse opterecen. Sa druge strane radio jeste nesto sto jeste, a to je zabava. Mi smo se ukomponovali u jedan pitak program koji ljude moze zanimati i u autu i na poslu i u kuci.

  Radio DELFIN se trudi da uspostavi dobru saradnju sa privredom, kulturnim institucijama, obrazovnim ustanovama, sportskim klubovima, udruzenjima gradjana, jednom recju sa svima onima ciji rad zasluzuje paznju Vas, nasi postovani slusaoci, jer mi znamo da smo pre svega u funkciji gradjana Prokuplja i ostalih gradova koji prate nas program .

   

 • Marketing

  Sve emisije radija DELFIN , otvorene su za najrazlicitije vidove reklamiranja. Radio stanica raspolaze izuzetnim tehnickim mogucnostima za snimanje reklamnih poruka po veoma pristupacnim cenama . opsirnije

 • Kontakt

  ulica Ratka Pavlovica 150

 • Prokuplje
 • opsirnije

Nasi prijatelji

Auto Mirko www.automirko.com

 

 

...